DENİZLİ / PAMUKKALE - Lütfi Ege Ortaokulu

Lütfi Ege Ortaokulu

Mehmetçik Mah.1308.Sok.No38 Denizli
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları ile Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda demokratik, laik, insan sevgisine sahip; ulusun örf ve adetlerine bağlı, ülkemizi gelişmiş ülkeler düzeyinin üstüne çıkaracak,tüm çalışanları ve öğrencileri ile üst düzeyde verimli çalışan, eğitim-öğretim çalışmaları, sosyal ve sportif faaliyetleri , okul çevresi ve ilişkileriyle dikkat çeken bir okul ortamı oluşturmaktır.
Misyon
Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, onların; kişilikleri gelişmiş, üretken, kendisi ve çevresi ile barışkın kişiler olarak yetişmeleri için gerekli bütün önlemleri almaktır.Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin, yönetici ve destek personelimizin, kısacası bütün okul toplumu olarak, birlik ve dayanışma içinde çalışarak , en iyiye gitmek hedefimizdir.
08:30- 15:00
Ulaşım
İl merkezinde fakülte çamlık, tiyatro dolmuşları veya belediye otobüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz.
Özel olarak çalışan 5 servis mevcuttur.
Mehmetçik Mahhallesi
İl merkezinde
Sportif Etkinlikler
Futsal, voleybol, dart, satranç, hentbol, piyano, halk oyunları çalışmaları yapılmaktadır.
Tübitak Bilim Fuarları yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları
Denizli Okuyor, Debip, Edep, Kardeş Okul, Sağlıklı Okul projeleri uygulanmaktadır.